فروش میلیاردی فیلم "خروج" و یک حاشیه بزرگ

فروش میلیاردی فیلم "خروج" و یک حاشیه بزرگ

با این حال اکران این فیلم بدون حاشیه هم نبود. تنها چند ساعت پس از شروع اکران آنلاین فیلم سینمایی خروج، عوامل این فیلم مدعی شدند که نسخه قاچاق آن در حال پخش شدن است. اما برخی از رسانه‌ها اعلام کرده اند که قاچاق فیلم صحت ندارد و احتمالا برخی برای ایجاد جو روانی و جلوگیری از باب شدن شیوه اکران آنلاین انجام شده است. برخی هم گفته اند ممکن است حاشیه به وجود آمده جنبه تبلیغاتی داشته باشد. با این وجود محمد ذوقی مدیر روابط عمومی موسسه اوج هم در باره نسخه قاچاق فیلم "خروج" گفت که "ما می‌دانستیم فیلم قاچاق می‌شود و آمادگی آن را داشتیم و از این اتفاق تعجب نکردیم. "

کد خبر : ۷۹۴۰۹
بازدید : ۵۸۴۹
فروش میلیاردی فیلم
فرادید | فیلم سینمایی "خروج" ساخته ابراهیم حاتمی کیا اولین فیلمی بود که تصمیم گیرانش ریسک اکران آنلاین آن را پذیرفتند، اما حالا چند روز پس از اکران، فروش این فیلم سینمایی از یک میلیارد تومان هم گذشته است، تا بازتاب مثبت خود را به دیگر سینماگران هم برساند. البته پخش آنلاین "خروج" با حاشیه‌هایی هم همراه شد، اما در نهایت حاشیه نتوانست بر متن غلبه کند.

به گزارش فرادید، به دلیل شیوع ویروس کرونا و طولانی‌شدن حضور مردم در خانه، با تصمیم مدیران و سازندگان "خروج"، این فیلم سینمایی از یکشنبه ۲۴ فروردین به‌صورت آنلاین و پیش از اکران عمومی در سالن‌های سینما وارد بستر اینترنتی نمایش فیلم ‏شد.

براساس اعلام رسانه ها، این فیلم سینمایی در چهارمین روز از اکران اینترنتی به فروش یک میلیاردی در نماوا و فیلیمو رسید. بنا بر اعلام خبرگزاری ایسنا، ۸۰ هزار و ۴۰۰ بلیط در سه روز و ۲۱ ساعت به فروش رفته که درآمدی بیش از یک میلیارد تومان به همراه داشته است.

از طرفی هم طبق معیار‌های سنجش تعداد تماشاگر در شبکه نمایش خانگی یعنی درنظر گرفتن حداقل ۲/۵ تماشاگر به ازای یک بلیط، دسترسی شش‌ساعته به محتوا و امکان تماشای خانوادگی، مجموع تعداد تماشاگران فیلم «خروج» را می‌توان حداقل ۲۱۱ هزار نفر برآورد کرد.

اکران آنلاین از نگاه سینماگران

با این حال ورود فیلم سینمایی "خروج" به باشگاه میلیاردی‌ها واکنش مثبت اهالی سینما را به دنبال داشته است. این در حالی ست که پیش از اکران این فیلم، بخشی از سینماگران در مقابل اکران اینترنتی موضع گرفته بودند. البته این مخالفت‌ها فقط مختص به ایران نبوده و بسیاری از سینماگران جهان ابتدا با شیوه اکران آنلاین مخالف بودند، اما رفته رفته با آن همراه شدند.

برخی از سینماگران با مثبت ارزیابی کردن شیوه اکران آنلاین فیلم‌های سینمایی گفته اند که این امکانی است که به فیلمسازان داده می‌شود تا برای تولید پروژه‌هایی که بیشتر جنبه شخصی و زاییده فکر آنهاست اقدام کنند و کمتر دغدغه گیشه داشته باشند؛ درنتیجه خلاقیت هنری و فنی بیشتری را هم در کار خود لحاظ می‌کنند.

خسرو نقیبی روزنامه نگار، منتقد و فیلمنامه‌نویس در این باره گفته است: "این شکل از نمایش فیلم‌های سینمایی به عنوان یک شیوه نوین در یک دهه اخیر در سینمای دنیا و به ویژه در هالیوود رایج شده است. البته در ابتدای طرح و اجرا، مثل هر پدیده نوظهور دیگر، گروهی از فیلمسازان در برابر آن مقاومت کردند. با این حال روند تولید و پخش فیلم‌های سینمایی در قالب "وی او دی" متوقف نشد. "

نرگس آبیار کارگردان سینما نیز دراین باره گفت: "طبیعتا نمایش آنلاین «خروج» قدم بزرگی در این مسیر به شمار می‌رود و معتقدم با توجه به اتفاقات رخ داده و شیوع کرونا بسیاری از ویژگی‌های فرهنگی و رفتاری ما در آینده و در مقایسه با دوران پیش از کرونا دچار تغییر خواهد شد، به همین دلیل قطعا نمایش آنلاین این فیلم باعث ایجاد تغییراتی در نمایش فیلم‌ها در ایران خواهد شد. "

وی ادامه داد: "ما از این پس خواه و ناخواه به سمت اکران آنلاین فیلم‌ها حرکت خواهیم کرد. "

این فیلم زندگی گروهی پنبه‌کار شهرستانی را روایت می‌کنند که محصول‌شان بر اثر بارش شدید باران آب خورده و وعده‌هایی که به آن‌ها داده شده، پوچ درآمده این گروه تصمیم می‌گیرند برای اعتراض به وضعیت شان نزد هیات دولت در نهاد ریاست جمهوری بروند.

فرامرز قریبیان، پانته‌آ پناهی ها، کامبیز دیرباز، سام قریبیان، محمدرضا شریفی‌نیا، گیتی قاسمی و جهانگیر الماسی بازیگران اصلی خروج هستند.
فروش میلیاردی فیلم

قاچاق فیلم؛ حاشیه یا چالش؟

با این حال اکران این فیلم بدون حاشیه هم نبود. تنها چند ساعت پس از شروع اکران آنلاین فیلم سینمایی خروج، عوامل این فیلم مدعی شدند که نسخه قاچاق آن در حال پخش شدن است. اما برخی از رسانه‌ها اعلام کردند که قاچاق فیلم صحت ندارد و احتمالا برخی برای ایجاد جو روانی و جلوگیری از باب شدن شیوه اکران آنلاین انجام شده است. برخی هم گفته اند ممکن است حاشیه به وجود آمده جنبه تبلیغاتی داشته باشد. با این وجود محمد ذوقی مدیر روابط عمومی موسسه اوج هم در باره نسخه قاچاق فیلم "خروج" گفت که "ما می‌دانستیم فیلم قاچاق می‌شود و آمادگی آن را داشتیم و از این اتفاق تعجب نکردیم. "

البته مسئولان این سازمان گفته اند پیش از اکران آنلاین پیش‌بینی یا هماهنگی‌هایی شده بود تا هر سایتی که لینک دانلود فیلم را منتشر کرد، توسط پلیس فتا شناسایی و مسدود شود.

اما علی سرتیپی که خود از سینماداران است ومدیرعامل شرکت پخش کننده فیلم «خروج» هم به شمار می‌رود، با اشاره به اینکه خودش هنوز «خروج» دانلود شده را ندیده است، گفت: "این یک ضربه بزرگ و منفی خواهد بود، هم برای آینده فیلم در اکران سینمایی، هم در روند فعلی فیلم و هم برای فیلم‌های دیگری که ممکن بود در آینده به مسیر اکران آنلاین بیایند. با این حال ابعاد این اتفاق هنوز مشخص نیست و در حال ارزیابی هستیم. "

برخی درباره موضوع قاچاق فیلم سینمایی "خروج" گفته اند این اقدام ممکن است از سوی جریان‌هایی صورت گرفته باشد که منافع خود را با باب شدن اکران آنلاین فیلم‌ها در خطر می‌بینند و اکنون به نفعشان است که نگرانی‌ها از نبود امنیت کافی برای اکران آنلاین فیلم‌ها بیشتر شود.
برخی نیز معتقد بوده اند که قاچاقی صورت نگرفته و بیشتر جنبه تبلیغاتی داشته است.

در نهایت برخی از سینماگران از مسئولان مربوطه خواسته اند تا زیرساخت‌های لازم برای اکران آنلاین فراهم و تقویت شود تا نگرانی بابت قاچاق فیلم‌های سینمایی وجود نداشته باشد.
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید