۱۴ خوراکی که نباید در یخچال بگذارید

۱۴ خوراکی که نباید در یخچال بگذارید

اما به تازگی مشخص شده است که برخی خوراکی‌ها تازگی خود را در یخچال از دست می‌دهند. همچنین برخی اوقات سرد کردن خوراکی‌ها طعم و عطر آن‌ها را کاهش می‌دهد و تغییراتی نیز در بافت آن‌ها ایجاد می‌کند.
این مواد غذایی، رادیو اکتیو دارند

این مواد غذایی، رادیو اکتیو دارند

از کربن ۱۴ برای تاریخ‌گذاری کربن Radiocarbon Dating، روشی برای شناسایی سن فسیل‌ها، استفاده می‌شود. با این حال، برخی از مواد غذایی رادیواکتیو بسیار بیشتری نسبت به سایرین دارند.
۸ ماده مغذی که نباید بخورید

۸ ماده مغذی که نباید بخورید

سالانه آفت‌کش‌های بسیاری برای مزارع توت‌فرنگی خریداری و مصرف می‌شود. محصولات توت‌فرنگی این مزارع با سایز‌های بزرگ عجیب و غریب، که هیچ شباهتی به فواید توت‌فرنگی‌های ارگانیک ندارند برداشت می‌شوند.

"کدو تخم کاغذی" و خواص درمانی آن

گیاه کدو تخم کاغذی از جمله گیاهانی است که از دیرباز مورد توجه بشر بوده است. با اینکه از گذشته بسیار دور مصارف خوراکی آن مرسوم بوده است، ولی بعد‌ها به اثر دارویی آن پی برده شده است.
میوه‌ای که قاتل چربی‌هاست

میوه‌ای که قاتل چربی‌هاست

این میوه در مبارزه با شرایط مختلفی همچون خستگی، تب، دیابت، مالریا، یبوست، مشکلات ادراری، اسیدیته اضافی و موارد دیگر به بدن کمک خواهد کرد.
مضرترین ماده غذایی برای بشر

مضرترین ماده غذایی برای بشر

دانشمندان در نظر گرفتند که از میان ۱۵ عامل خطر جهانی ۹ عامل خطرناک خوراکی موجی افزایش بروز دیابت، سرطان گوارشی، بیماری عروق کرونر قلب و سکته مغزی می‌شود که با کیفیت پایین غذایی همراه هستند.
چند توصیه مفید برای سحری

چند توصیه مفید برای سحری

در مقابل، اگر وعده غذایی سحری خیلی سنگین باشد نیز فعالیت متابولیک بدن شما کاهش می‌یابد و احتمال افزایش وزن را بالا می‌برد.
کرونا عادات غذایی ما را تغییر می‌دهد؟

کرونا عادات غذایی ما را تغییر می‌دهد؟

با شیوع ویروس کرونا میزان مراجعه حضوری مردم به نانوایی‌ها کاهش یافته است یا به نان‌های بسته‌بندی کارخانه‌ای اطمینان می‌کنند یا خودشان دست به کار پختن نان می‌شوند.
۱۴ نکته غذایی برای بهبودیافتگان کرونا

۱۴ نکته غذایی برای بهبودیافتگان کرونا

به طور کلی رعایت رژیم غذایی غنی از غذا‌های گیاهی با حداقل فرآوری شامل میوه، سبزی، نان و غلات سبوس دار، حبوبات، ماهی و مرغ و مصرف کم گوشت قرمز در تسریع روند بهبودی موثر هستند.
عسل و فواید آن برای کاهش وزن

عسل و فواید آن برای کاهش وزن

عسل می‌تواند آب، انرژی، فیبر، قند، ویتامین‌ها و مواد معدنی مختلف را در اختیار بدن انسان قرار دهد. عسل حاوی مواد معدنی مانند آهن، سدیم، پتاسیم، فسفر، روی، و کلسیم است.
۶ دمنوش بهاری برای رفع کسالت

۶ دمنوش بهاری برای رفع کسالت

نارنج دافع صفراست و سلول‌های کبدی را به کار و فعالیت واداشته و ضعف و نارسایی آن را درمان می‌کند. این دم کرده برای معالجه تورم گلو، درمان درد سینه و سردرد بسیار مفید است و ضد یبوست است، این دمنوش خاصیت ضدمیکروبی و ضدباکتریایی نیز دارد.
بهترین زمان مصرف ماست و خواص آن

بهترین زمان مصرف ماست و خواص آن

متخصصان معتقدند ۶۰ دقیقه بعد از تمرینات ورزشی، بهترین زمان برای تغذیه و بازیابی بدن با مواد غذایی مغذی است. در این بین پروتئین یک انتخاب عالی است که می‌توانید از ماست به عنوان یک میان وعده ایده‌آل در یک ساعت بعد از تمرین دریافت کنید.
خواص گل بابونه

خواص گل بابونه

بابونه به کاهش درد ناشی از زخم ها، زخم‌های لثه، دندان درد و همچنین مقابله با باکتری‌های مضر که می‌توانند در دهان زندگی کنند نیز کمک می‌کند.
چه کسانی نباید قارچ مصرف کنند؟

چه کسانی نباید قارچ مصرف کنند؟

مصرف طبخ شده قارچ با شوید، روغن کنجد و آویشن عوارض گوارشی را کاهش می‌دهد و توصیه شده است تا از نوشیدن آب بعد از خوردن قارچ به شدت پرهیز شود.
۹ باور اشتباه و رایج درباره تخم‌مرغ

۹ باور اشتباه و رایج درباره تخم‌مرغ

تخم‌مرغ هم از آن مواد غذایی پرحاشیه است. از یک طرف هزار و یک خاصیت برای آن برشمرده‌اند و نباید از رژیم غذایی حذف شود، از طرف دیگر متهم ردیف اول کلسترول بالاست و باید از آن پرهیز شود.