طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ، خوشمزه و کشدار

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ، خوشمزه و کشدار

پیتزا یا همان کش لقمه‌ی قدیمی ها؛ مگر می‌شود از این خوشمزه گذشت؟ حالا فرقی نمی‌کند از کدام نوع باشد. این روز‌ها دیگر انقدر تنوع اش زیاد شده که نمی‌توان شمردشان. در این مطلب هم طرز تهیه یکی از آن نوع‌ها را آموزش داده ایم.
طرز تهیه ساوارین با گاناش

طرز تهیه ساوارین با گاناش

برای تهیه این مدل کیک باید قالب ساوارین داشته باشین قالبایی که وقتی بعد از پخت کیک رو برمیگردونین توش فرورفتگی یا حفره ایجاد شده برای پر شدن با انواع کرم ها.
دسر‌های خوش طعم بهاری با توت فرنگی

دسر‌های خوش طعم بهاری با توت فرنگی

توت فرنگی یکی از میوه‌های خوشمزه و محبوب بهاری است که میتوانید دسر‌های فوق العاده‌ای با آن تهیه کنید و در میهمانی‌ها سرو کنید. در این مطلب طرز تهیه چند نوع دسر با توت فرنگی را برایتان آورده ایم.
کته آلبالو؛ غذای مجلسی ایرانی

کته آلبالو؛ غذای مجلسی ایرانی

آلبالو پلو محصول آشپزی ایرانی، ترکیبی دلچسب از میوه، غلات و گوشت است که آن را تبدیل به ساده‌ترین غذای مجلسی کرده است. آن را خوب تهیه کنید و از خوردنش لذت ببرید.
طرز تهیه میت بال با سس گوجه فرنگی

طرز تهیه میت بال با سس گوجه فرنگی

اگه تصمیم دارین با گوشت چرخ کرده غذا درست کنین و از طرفی دلتون تنوع هم میخواد بهتون پیشنهاد میکنم که حتما از گوشت چرخ کرده به شکل میت بال داخل غذاهاتون استفاده کنین.
خواص عجیب گیلاس

خواص عجیب گیلاس

حالا که فصل گیلاس و هم‌خانواده‌های دوست‌داشتنی‌اش نزدیک است، می‌خواهیم چند دلیل قانع‌کننده برای هر هفته گیلاس خوردن را با شما در میان بگذاریم.
طرز تهیه خورشت کدو با مرغ

طرز تهیه خورشت کدو با مرغ

کدو سبز جز سبزیجاتیه که مملو از خواص مختلفه، اما متاسفانه اکثر افراد زیاد طرفدارش نیستن، اما استفاده از اون تو غذا‌های مختلف و مزه دار کردنش با مواد غذایی مختلف باعث میشه که خوردنش برای کسایی که زیاد بهش علاقه‌ای ندارن راحت‌تر شده و ازش لذت هم ببرن.
دستور پخت براونی

دستور پخت براونی

براونی یکی از دسر‌هایی است که بسیاری از مردم دوست دارند. این دسر را می‌توانید به عنوان میان‌وعده یا عصرانه یا صبحانه ساده به همراه چای یا قهوه نیز میل کنید.
سوپ سبزیجات بهاری را امتحان کنید

سوپ سبزیجات بهاری را امتحان کنید

در دستور آشپزی امروز با طرز تهیه یک سوپ سبک، خوش‌طعم و صد البته بهاری آشنا خواهید شد که ترکیبات اصلی و تشکیل دهنده آن شامل کنگر، تره‌فرنگی، هویج و نخود‌فرنگی است که همگی از سبزیجات تازه فصل بهار هستند.
۴