پودینگ تافی؛ صبحانه‌ای متفاوت و خوشمزه

پودینگ تافی، یک صبحانه کاملا مقوی و خوشمزه است که پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.

کد خبر : ۵۴۰۴۳
بازدید : ۱۴۸۳
سارا خسرویان | پودینگ تافی، یک صبحانه کاملا مقوی و خوشمزه است که پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.

مواد مورد نیاز:

آرد (الک شده): ۲ پیمانه
کره (نرم شده): ۱۴ ق. س. تخم مرغ: ۲ عدد
شکر قهوه ای: یک و سه چهارم پیمانه
خرما: ۱۷۰ گرم
آب: ۱ پیمانه
نمک: ۱ ق. چ. بیکینگ پودر: ۲ ق. چ. خامه صبحانه: دوسوم پیمانه

پودینگ تافی


روش پخت

۱. خرما را همراه آب و بیکینگ پودر درون قابلمه‌ای ریخته و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. بعد آن را از روی حرارت بردارید و در دستگاه غذاساز همراه با آب کاملا مخلوط کنید.

۲. آرد را همراه با ۹ قاشق سوپخوری کره داخل کاسه‌ای به وسیله همزن برقی مخلوط کنید. بعد تخم مرغ، ۱ پیمانه شکر قهوه‌ای و نمک را به آن افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا کاملا مخلوط شود. سپس آن را به مخلوط خرما اضافه کرده و با همزن برقی مخلوط کنید.

۳. مخلوط مواد را با استفاده از قاشقی داخل قالب‌های مافین که از قبل با مقداری روغن مایع چرب شده، بریزید.

۴. قالب را در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم شده، حدود ۲۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد.

۵. برای تهیه سس تافی: بقیه شکر قهوه‌ای را همراه با خامه و بقیه کره داخل قابلمه‌ای کوچک ریخته و با استفاده از چنگالی بزنید تا مخلوط شود. بعد برای چند دقیقه بر روی حرارت پایین قرار دهید تا به جوش آید.

۶. پودینگ را از فر خارج کرده و در ظرفی برگردانید. بعد سس تافی را روی آن بریزید و با میوه‌های دلخواه تزیین کنید.
منبع: مجله سرآشپز
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید