موس قهوه، دسری مخصوص دوست‌داران قهوه

موس قهوه، دسری مخصوص دوست‌داران قهوه

موس قهوه یک دسر خوشمزه و مجلسی است که با قهوه تهیه میشود.

کد خبر : ۵۴۳۹۴
بازدید : ۲۰۳۵
موس قهوه یک دسر خوشمزه و مجلسی است که با قهوه تهیه میشود.

مواد لازم:
پودر ژلاتین: ۲ قاشق چای خوری
قهوه غلیظ (دم کشیده): یک پیمانه
تخم مرغ (زرده و سفیده جداشده): ۲ عدد
شکر: ۶ قاشق سوپ خوری
خامه فرم گرفته: ۲۰۰ میلی لیتر + یک چهارم پیمانه برای تزیین
دانه انار: برای تزیین
برگ نعناع: برای تزیین (در صورت تمایل)
موس قهوه، دسری مخصوص دوست‌داران قهوه


طرز تهیه:
۱. پودر ژلاتین را به قهوه غلیظ دم کشیده و کاملا خنک شده اضافه کرده و حدود ۱۰ دقیقه کنار بگذارید و سپس هم بزنید تا پودر ژلاتین کاملا حل شود.

۲. زرده‌های تخم مرغ و شکر را در ظرف مناسبی آنقدر بزنید تا سبک و خامه‌ای شوند.

۳. مخلوط قهوه و پودر ژلاتین را اضافه و مخلوط کنید.

۴. سفیده‌های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه آنقدر بزنید تا پف کند و سپس به مواد اضافه و مخلوط کنید.

۵. دویست میلی لیتر خامه گرفته را به مواد اضافه و مخلوط کنید.

۶. موس را در ظرف‌های سرو بریزید و حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید.

۷. روی موس‌ها را با خام فرم گرفته، دانه انار و برگ نعناع تزیین کنید.

نکته:
برای تهیه قهوه غلیظ دم کشیده، سه قاشق سوپ خوری پودر قهوه را به همراه یک پیمانه آب سرد روی حرارت ملایم قرار دهید و قبل از این که آب شروع به جوشیدن کند، ظرف را از روی حرارت بردارید.
ماهنامه کیک و شیرینی
۰
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    سایر رسانه ها
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید