تصویر/ اصول تغذیه در ماه رمضان در شرایط کرونا
کد خبر :
۷۹۶۸۷
بازدید :
۵۴۲۴
انتخاب مواد غذایی مناسب در هر گروه غذایی برای برطرف کردن نیازهای تغذیهای بدن در سه وعده غذایی سحر، افطار و شام ضروری است.
در این اینفوگرافیک که بر اساس گزارش دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تهیه شده، شش گروه عذایی و اهمیت مصرف آنها در ماه رمضان بویژه در شرایط شیوع ویروس کرونا بیان شده است.
گرافیک: پدرام آقایی
منبع دادهها: دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت
۰