
فرادید| روزهای گذشته بود که خبر ازدواج "مهدی پاکدل" و "رعنا آزادی ور" دو بازیگر مطرح سینما، تئاتر و تلویزیون در فضای مجازی منتشر شد. البته پیش از این هم، حضور هم زمان "پاکدل" و "آزادی ور" در مراسم تشییع و خاکسپاری استاد شجریان، گمانه زنیهایی به وجود آورده بود.
به گزارش فرادید، در حالی که تنور شایعات ازدواج دوم مهدی پاکدل داغ شده بود. روزهای قبل عاطفه رضوی همسر حسین پاکدل، برادر بزرگتر مهدی پاکدل با انتشار پستی در صفحه اینستاگرامش ضمن تبریک به آن ها، به خبر ازدواج این دو بازیگر نیز صحت بخشید. او نوشت: "دوستتان دارم، خصوصاً در کنار هم. مبارکمان باشد."
ساعاتی پس از تبریک "عاطفه رضوی"، "رعنا آزادی ور" با انتشار تصویری از دو حلقه، در صفحه اینستاگرامش مهر تایید لازم بر خبر ازدواجش با "مهدی پاکدل" را زد و به شایعات پایان داد.
با این حال، سال گذشته نیز زمانی که مهدی پاکدل مشغول بازی در تئاتری با حضور رعنا آزادیور بود، عکسهایی دو نفره از این دو بازیگر منتشر شد. برخی از کاربران شبکههای اجتماعی رعایت نشدن فاصله بین این دو بازیگر در عکس را موجب گمانه زنیهایی چون، ازدواج مجدد "مهدی پاکدل" با "رعنا آزادی ور" میدانستند، اما این موضوع مورد تایید یا تکذیب هیچکدام از این بازیگران قرار نگرفته بود.
همچنین، "مهدی پاکدل" و "رعنا آزادی ور" بازیگران نماهنگ «ابرمیبارد» بودند. "همایون شجریان" این قطعه را با شعری از امیرخسرو دهلوی و آهنگسازی سهراب پورناظری و تنظیم بردیا کیارس برای آلبوم "رگ خواب" خوانده بود.
پیش از این نیز مهدی پاکدل به دلیل جدایی اش از همسر اول خود با حاشیههایی رو به رو بوده است. او در ۱۳ اسفند سال ۱۳۸۹، در سن ۳۰ سالگی با "بهنوش طباطبایی" بازیگر ۲۹ ساله ازدواج کرد. آشنایی آنها از فیلم مصائب دوشیزه در سال ۱۳۸۵ شروع شده بود.
بهنوش طباطبایی و مهدی پاکدل حدودا ۵ سال و چند ماه زندگی مشترک توأم با فراز و نشیبی را تجربه کرده بودند، اما سر انجام سال ۹۵، با پاک شدن عکسهای مشترک و دو نفره این زوج در صفحات اینستاگرام آنها، باعث ایجاد شک و شبهههایی در مورد این دو نفر شد و ماجرای جداییشان قوت گرفت.
با این حال، چند ماه بعد نیز روزنامه ایران با چاپ گزارشی از نحوه جدایی این زوج، مهر تاییدی به شایعه جدایی شان زده بود. دراین گزارش آمده بود که در دادخواست طلاق آنها هیچ دلیلی برای جدایی نوشته نشده و در روز دادگاه هم وکلای شان به نمایندگی از آنها حاضر شده بودند.

بیوگرافی مهدی پاکدل
مهدی پاکدل زادهی ۱۰ تیر ۱۳۵۹ در اصفهان است. او دانشجوی انصرافی رشته گرافیگ دانشگاه آزاد تهران بوده که در کنار بازیگری، خوانندگی را هم تجربه کرده است. او اکنون در عرصه مدلینگ نیز فعالیت میکند.
پاکدل در محله امامزاده زید که حالا به هشت بهشت معروف است به دنیا آمد. برادر بزرگ او حسین پاکدل نویسنده، مجری و بازیگر و مسعود دیگر برادرش عکاس است. "مهدی پاکدل" در هنرستان گرافیک خواند و در ۱۷ سالگی برای ادامه تحصیل راهی تهران شد.
او از نوجوانی به فیلم بین حرفهای تبدیل شد و مرتب به سینما میرفت و عاشقانه سینما را دوست داشت تا اینکه به تهران آمد و برای گذران زندگی کار تدوین انجام میداد. پاکدل در کنار کار تدوین، سال ۱۳۷۶ با نمایشی به نام "جنبش انفیه در کلکته" به کارگردانی "سیروس شاملو" اولین تجربه خود را در عرصه بازیگری به دست آورد.
او بعد از ۳ سال تجربه تئاتر، سال ۱۳۷۹ وقتی ۲۰ سال داشت با فیلم سینمایی "آبی" با بازی در کنار "بهرام رادان" و "هدیه تهرانی" به اولین تجربه بازیگری جلوی دوربین دست یافت. پاکدل، سال ۸۱ با سریال "با من بمان" به کارگردانی "حمید لبخنده" وارد تلویزیون شد.
البته، او سال ۱۳۸۴ توانست، با پنجمین تجربهاش در تلویزیون با سریال "اولین شب آرامش" به شهرت دست یابد. در این مجموعه با بازیگران مطرحی چون، شبنم قلی خانی، یکتا ناصر و امیر آقایی هم بازی بود. همچنین، او در سال ۱۳۹۲ نخستین کارگردانی و نویسندگی و طرح اولیه داستان را در فیلم "فردا" بر عهده داشته است.
سال ۱۳۹۴ به دنبال درخواست محمد جواد بیگلرزاده آهنگساز و حسن جنت مکان شاعری برای خواندن چندین دکلمه دعوت شد. به این ترتیب او در این آلبوم ۱۳ قطعهای به نام "در انعکاس کوچههای خیس" اولین و آخرین تجربه اش را بدست آورد.
از کارهای سینمایی مهدی پاکدل میتوان به "چهارراه استانبول (۱۳۹۶)، تنگه ابوقریب (۱۳۹۶)، نرگس مست (۱۳۹۵)، خانه کاغذی (۱۳۹۵)، ماجرای نیمروز (۱۳۹۵)، بن بست وثوق (۱۳۹۵)، محمد رسول الله (۱۳۹۴)، گاهی (۱۳۹۴)، فردا (۱۳۹۲)، تمشک (۱۳۹۲)، آزاد راه (۱۳۸۹)، بدون اجازه (۱۳۸۹)، دایره زنگی (۱۳۸۶)، مخمصه (۱۳۸۶)، مصائب دوشیزه (۱۳۸۵)، شبانه (۱۳۸۴)، ماجراهای اینترنتی (چای نت) (۱۳۸۳)، ماهیها عاشق میشوند (۱۳۸۳)، آبی (۱۳۷۹) اشاره کرد."
از مجموعههای تلویزیونی که پاکدل در آنها به ایفای نقش پرداخته، میتوان به "با من بمان (حمید لبخنده، ۱۳۸۱)، تله فیلم یک روز معمولی (حسن فتحی، ۱۳۸۲)، مروارید سرخ (شاپور قریب و مسعود رسام، ۱۳۸۳)، خاموشی دریا (حسین عاطفی، ۱۳۸۴)، اولین شب آرامش (احمد امینی، ۱۳۸۴)، ما چند نفر (فیاض موسوی، ۱۳۸۵)، بی گناهان (احمد امینی، ۱۳۸۶)، تله فیلم گزارش یک اعدام (ابراهیم شیبانی، ۱۳۸۶)، تله فیلم استخوان (فرهاد علیزاده آهی، ۱۳۸۶) اشاره کرد.
همچنین، ضامن (منوچهر هادی، ۱۳۸۶)، تله فیلم دوباره بهار (راما قویدل، ۱۳۸۷)، شب میگذرد (راما قویدل، ۱۳۸۷)، گمشده (راما قویدل، ۱۳۸۸)، تله فیلم عزیزی که ناپدید شد (منوچهر هادی، ۱۳۸۸)، تله فیلم هویت (مسعود فروتن، ۱۳۸۹)، ستایش (سعید سلطانی، ۱۳۸۹)، کیمیا (جواد افشار، ۱۳۹۴) از دیگر سریال های تلویزیونی، با بازی او است.
مهدی پاکدل در شبکه نمایش خانگی نیز فعالیت کرده که "شام ایرانی (بیژن بیرنگ، ۱۳۹۰)، شاهگوش (داوود میرباقری، ۱۳۹۲)، هم گناه (مصطفی کیایی، ١٣٩٨) از جملهی این کارهاست.

بیوگرافی رعنا آزادی ور
رعنا آزادیور زاده ۱۷ فروردین ۱۳۶۲، در تهران بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر است. او با بازی در فیلم "مارمولک" به کارگردانی "کمال تبریزی" سال ۱۳۸۲، فعالیت در سینما را آغاز کرد. او در این فیلم نقش دختری را ایفا میکرد که در طی مسیر به همراه مادرش داخل کوپه رضا مارمولک در قطار بود و دیالوگهایی که در این بین برقرار شد پس از گذشت سالها هنوز ماندگار است.
رعنا آزادی ور با یک سال دوری از سینما با بازی در سه فیلم در سال ۱۳۸۴ موقیعت خود را در سینما تثبیت کرد. آزادی ور با بازی در فیلم "پارک وی" به کارگردانی "فریدون جیرانی" سال ۱۳۸۵، برای بار نخست بازی در نقش اول را همراه با "نیما شاهرخ شاهی" تجربه کرد.
او در فیلم "درباره الی" نقش همسر یکی از زوجهای جوان فیلم را بازی میکرد که در داستان سه روزه سفر این زوجها به شمال در گیر است و با بازی در این نقش در سیر داستان هم پای سایر شخصیتهای داستان با اتفاقات روبرو میشد.
"آزادی ور" به شدت گزیده کار و محتاط است و در انتخاب نقشها دقت کافی را انجام میدهد. او در جشنواره فیلم فجر ۹۳ با سه “فیلم خانه دختر”، “داره صبح میشه” و “این سیب هم برای تو “حضور موفقی داشت. او در فیلم خانهی دختر نقش دختری را ایفا میکند که به دلیل سوظن خانواده نامزدش به دوشیزه بودن او مسیر زندگی اش عوض میشود. او در جشنواره فیلم فجر ۹۴ نیز با فیلم "خشم و هیاهو" چهارمین تجربه کارگردانی هومن سیدی حاضر شده بود.
نخستین حضور "رعنا آزادی ور" در صحنه تئاتر، در نمایش "خانه بوشاسپ درازست" در سال ۱۳۹۶ به کارگردانی "علی اتحاد" بود.
از کارهای سینمایی او میتوان به "سونامی (میلاد صدرعاملی، ۱۳۹۷)، به وقت خماری (محمدحسین لطیفی، ۱۳۹۶)، بهت (عباس رافعی، ۱۳۹۶)، چهارراه استانبول (مصطفی کیایی، ۱۳۹۶)، در وجه حامل (بهمن کامیار، ۱۳۹۶)، حریم شخصی (احمد معظمی، ۱۳۹۶)، لونه زنبور (برزو نیک نژاد، ۱۳۹۶)، مرداد (بهمن کامیار، ۱۳۹۵)، خشم و هیاهو (هومن سیدی، ۱۳۹۴)، محمد رسول الله (مجید مجیدی، ۱۳۹۳)، این سیب هم برای تو (سیروس الوند، ۱۳۹۳) اشاره کرد.
همچنین، خانه دختر (شهرام شاه حسینی، ۱۳۹۳)، داره صبح میشه (یلدا جبلی، ۱۳۹۳)، نخودی (جلال فاطمی، ۱۳۸۸)، تهران در جستجوی زیبایی (مهدی کرم پور، ۱۳۸۷)، درباره الی (اصغر فرهادی، ۱۳۸۷)، خاک آشنا (بهمن فرمان آرا، ۱۳۸۶)، پارک وی (فریدون جیرانی، ۱۳۸۵)، زاگرس (محمدعلی نجفی (فیلم ساز)، ۱۳۸۴)، کارگران مشغول کارند (فیلم) (مانی حقیقی، ۱۳۸۴)، هوو (علیرضا داوودنژاد، ۱۳۸۴)، مارمولک (فیلم) (کمال تبریزی، ۱۳۸۲)، آفتاب پشت برف (رضا سبحانی، ۱۳۸۲) از دیگر کارهای سینمایی "رعنا آزادی ور" هستند.