هفته کاملا نزولی در بورس

هفته کاملا نزولی در بورس

شاخص کل نزولی شد و در پایان معاملات شاخص کل نسبت به روز سه‌شنبه ۵ هزار و ۹۱۵ واحد افت کرد و به سطح یک میلیون و ۲۰۵ هزار واحد رسید که پایین‌ترین رقم در ۱۱ روز کاری گذشته از ۲۵ بهمن به این سو است.

کد خبر : ۹۱۰۰۳
بازدید : ۴۴۵۷

در آخرین روز کاری هفته تمام شاخص‌های بورس ریزش کردند تا بازار سهام در تمامی روز‌های هفته نزول کرده باشد.

در معاملات روز چهارشنبه بازار سهام شاخص کل بورس افت ۵ هزار و ۹۱۵ واحدی را پشت سر گذاشت و به سطح یک میلیون و ۲۰۵ هزار واحد رسید.

شاخص در کف ۱۱ روزه

پس از آن که روز سه شنبه در یک ساعت پایانی بازار شاخص کمی بالا آمد، دیروز نیز در ابتدای معاملات روند شاخص کل و شاخص هم‌وزن صعودی بود. در ۱۰ دقیقه ابتدایی شاخص کل ۴ هزار واحد رشد کرد و به سطح یک میلیون و ۲۱۵ هزار واحد رسید.
اما پس از آن شاخص کل نزولی شد و در پایان معاملات شاخص کل نسبت به روز سه‌شنبه ۵ هزار و ۹۱۵ واحد افت کرد و به سطح یک میلیون و ۲۰۵ هزار واحد رسید که پایین‌ترین رقم در ۱۱ روز کاری گذشته از ۲۵ بهمن به این سو است.

شاخص کل هم‌وزن نیز در ۲۰ دقیقه ابتدایی اندکی رشد کرد، ولی خیلی زود تغییر جهت داد و در پایان معاملات ۷۱۶ واحد نسبت به سه شنبه نزول کرد و در رقم ۴۳۴ هزار و ۳۸۹ واحد ایستاد. همچنین شاخص کل فرابورس ۱۰۵ واحد ریزش کرد و به رقم ۱۷ هزار و ۱۱۸ واحد رسید.

تداوم خروج پول حقیقی

در روز چهارشنبه برای نهمین روز کاری متوالی شاهد خروج پول حقیقی از بازار بودیم. ارزش خالص تغییر مالکیت حقیقی به حقوقی کل بازار سهام ۵۴۵ میلیارد تومان بود. در معاملات دیروز بیشترین خروج پول حقیقی را بانک پارسیان داشت. ارزش تغییر مالکیت حقیقی به حقوقی وپارس ۱۲۶ میلیارد تومان بود. پس از وپارس، وپاسار و وسپهر بیشترین خروج پول حقیقی را داشتند.

دیروز در سمت تقاضا، ۷۷ درصد خرید‌ها توسط معامله‌گران حقیقی و ۲۳ درصد توسط معامله‌گران حقوقی انجام شد. در سمت عرضه، ۹۰ درصد فروش‌ها توسط معامله‌گران حقیقی و ۱۰ درصد توسط حقوقی‌ها انجام شد.

افت قیمت ۷۷ درصد بازار

در پایان معاملات روز چهارشنبه، ۷۲ نماد رشد قیمت داشتند که ۴۹ نماد بورسی و ۲۳ نماد فرابورسی بودند. همچنین ۳۸۸ نماد کاهش قیمت داشتند که ۲۷۲ نماد بورسی و ۱۱۶ نماد فرابورسی بودند. به عبارت دیگر، ۱۴ درصد بازار رشد قیمت داشتند و ۷۷ درصد بازار افت قیمت داشتند.

لیدر‌های بازار

در معاملات دیروز شپنا (شرکت پالایش نفت اصفهان)، شستا (شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی) و وغدیر (سرمایه‌گذاری غدیر) بزرگان قرمزپوش بازار بودند که بیشترین تاثیر را در افت شاخص داشتند. در سمت سبزرنگ بازار نیز کچاد (شرکت معدنی چادرملو) به تنهایی شاخص کل را ۴۶۰ واحد بالا کشید و بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص کل بورس داشت. پس از کچاد، شرکت ملی صنایع مس ایران (فملی) و فولاد کاوه جنوب کیش (کاوه) در رتبه‌های بعدی قرار داشتند.

رشد ارزش معاملات فرابورس

در آخرین روز کاری هفته ارزش معاملات کل بازار سهام به رقم ۱۷ هزار و ۹۶۱ میلیارد تومان بالغ شد که نسبت به روز سه‌شنبه ۵۹ درصد افزایش یافته است. روز چهارشنبه ارزش معاملات فرابورس بییش از دو برابر معاملات بورس بود و به رقم ۱۲ هزار و ۹۷۹ میلیارد تومان رسید. همچنین ارزش معاملات خرد ۲۵ درصد کاهش یافت و به رقم ۴ هزار و ۱۵۸ میلیارد تومان رسید.

رشد ارزش صف‌های فروش

در پایان معاملات دیروز ارزش صف‌های خرید نسبت به روز سه شنبه ۱۳ درصد کاهش یافت و به رقم ۲۰۳ میلیارد تومان رسید. ارزش صف‌های فروش نیز ۱۱ درصد افزایش یافت و ۳ هزار و ۲۵۶ میلیارد تومان شد.

عرضه و تقاضای بورس

دیروز شرکت رایان هم افزا (رافزا) برای پنجمین روز متوالی بیشترین صف خرید را داشت و با صف خرید ۷۹ میلیارد تومانی در صدر جدول تقاضای بازار قرار گرفت. پس از رافزا، غگیلا (پگاه گیلان) و بالبر (کابل البرز) بیشترین صف خرید را داشتند.

بیشترین صف فروش نیز به برکت (شرکت دارویی برکت) تعلق داشت که در پایان معاملات صف فروش ۱۴۰ میلیارد تومانی داشت. پس از برکت، دی (بانک دی) و خساپا (سایپا) بیشترین صف فروش را داشتند.

فملی در صدر جدول ارزش معاملات

در معاملات روز چهارشنبه فملی بیشترین ارزش معاملات بازار سهام را به خود اختصاص داد که ارزش معاملات آن ۲۶۲ میلیارد تومان بود.

پس از فملی، بانک پارسیان بیشترین ارزش معاملات را داشت و شرکت سرمایه‌گذاری توسعه و عمران استان کرمان رتبه سوم بیشترین ارزش معاملات را به خود اختصاص داد و پس از آن بانک پاسارگاد و شستا در رتبه‌های بعدی بیشترین ارزش معاملات قرار گرفتند.

بانک پارسیان صدرنشین جدول حجم معاملات

در جدول حجم معاملات دیروز نیز بانک پارسیان با تعداد ۵۲۵ میلیون و ۳۴۳ هزار و ۳۷۱ سهم در صدر قرار گرفته است. سایپا در رتبه دوم بیشترین حجم معاملات بازار قرار گرفت و رتبه سوم به فملی تعلق داشت. بانک تجارت و بانک ملت نیز در رتبه‌های بعدی بیشترین حجم معاملات بازار قرار داشتند.
آمار معاملات بورس
روند شاخص کل
۰
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    سایر رسانه ها
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید