(عکس) هایپرسونیکی که چین به دنبال آن است!

(عکس) هایپرسونیکی که چین به دنبال آن است!

جدیدترین موشک مافوق صوت چین، DF-27، می تواند تا هاوایی پرواز کند، به دفاع موشکی ایالات متحده نفوذ کند و تهدید خاصی برای ناوهای هواپیمابر ایالات متحده باشد.

کد خبر : ۱۴۱۴۱۳
بازدید : ۷۴

در حالی که جنگی در راه نیست اما ارتش کشورها نمی‌توانند دست از آمادگی بکشند؛ چین نیز در این مسابقه تسلیحاتی ساکت ننشسته‌است و در حال تجهیز ارتش خود است.

اولین گزینه موشکی مافوق صوت چین، DF-ZF است. این کشور در حال آزمایش انواع تجهیزات جنگی مافوق صوت است و حتی یک موشک بالستیک ضد کشتی را آزمایش کرده‌است که در طول نزدیک شدن نهایی خود به هدف با سرعت های مافوق صوت پرواز می‌کند.

وسایل نقلیه مانند DF-ZF، می توانند بر روی انواع موشک های فعلی نصب شوند و برد آنها را تا 50 درصد افزایش دهند و در عین حال سرعت را بهبود بخشند. بیشترین تمرکز بر روی این سلاح‌ها تاکنون روی سطح استراتژیک بوده است، زیرا موشک‌های مافوق صوت می‌توانند سلاح‌های هسته‌ای را حمل کنند.

جدیدترین موشک مافوق صوت چین، DF-27، می تواند تا هاوایی پرواز کند، به دفاع موشکی ایالات متحده نفوذ کند و تهدید خاصی برای ناوهای هواپیمابر ایالات متحده باشد. محققان چینی در گزارش مجله تحقیقاتی می 2023 ادعا کردند که موشک های مافوق صوت این کشور می تواند یک گروه ناو آمریکایی را "با قطعیت" نابود کند.

هایپرسونیکی که چین به دنبال دستیابی به آن است!/ عکس

هایپرسونیک چیست؟

توصیف یک وسیله نقلیه به عنوان مافوق صوت به این معنی است که آن بسیار سریعتر از سرعت صوت پرواز می کند، یعنی 761 مایل در ساعت (1225 کیلومتر در ساعت) در سطح دریا و 663 مایل در ساعت (1067 کیلومتر در ساعت) در 35000 فوت (10668 متر) جایی که جت های مسافربری پرواز می کنند. جت های مسافربری با سرعتی کمتر از 600 مایل در ساعت (966 کیلومتر در ساعت) حرکت می کنند، در حالی که سیستم های مافوق صوت با سرعت 3500 مایل در ساعت (5633 کیلومتر در ساعت) - حدود 1 مایل (1.6 کیلومتر) در ثانیه - و بالاتر عمل می کنند.

سیستم های مافوق صوت برای چندین دهه مورد استفاده قرار گرفته اند. هنگامی که جان گلن در سال 1962 از اولین پرواز خدمه ایالات متحده به دور زمین به زمین بازگشت، کپسول او با سرعت مافوق صوت وارد جو شد. همه موشک‌های بالستیک قاره‌پیما در زرادخانه‌های هسته‌ای جهان، مافوق صوت هستند.

موشک های بالستیک قاره پیما بر روی موشک های بزرگ نصب می‌شوند و سپس در یک مسیر قابل پیش بینی پرواز می‌کنند که آنها را از جو به فضا می‌برد و سپس دوباره به جو باز می‌گردد. نسل جدید موشک های مافوق صوت بسیار سریع پرواز می کنند.

منبع: خبر آنلاین

۱
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    سایر رسانه ها
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید