(ویدئو) روغن خوراکی و پر عوارض پالم چگونه تولید می شود؟

(ویدئو) روغن خوراکی و پر عوارض پالم چگونه تولید می شود؟

در این ویدئو می توانید فرایند برداشت میوه درخت نخل آفریقایی و شیوه تهیه روغن پالم را در کارخانه مشاهده کنید.

کد خبر : ۱۴۳۳۴۶
بازدید : ۲۰۹

فرادید| روغن پالم یکی از روغن‌های گیاهی است که از میوه درخت نخل بومی آفریقایی تهیه می‌شود. این روغن به دلیل قیمت مناسب و خواص آن در صنایع غذایی، بهداشتی و صابون سازی بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد.

به گزارش فرادید، اما عوارض استفاده از روغن پالم نیز فراوان است و در طول سال های اخیر محققان بر عدم استفاده از آن در پخت و پز تاکید کرده اند. 

در ادامه مواردی از خطرات مصرف روغن پالم را مشاهده خواهید کرد.

1. افزایش کلسترول: مصرف بیش از حد روغن پالم باعث افزایش کلسترول خون می‌شود که ممکن است باعث بروز بیماری های قلبی عروقی شود.

2. افزایش وزن و چاقی

3. اختلالات گوارشی: مصرف روغن پالم باعث اختلالات گوارشی مانند سوء هاضمه، دل درد، سوء جذب و نفخ می‌شود.

4. آسیب به کبد

5. بروز بیماری های سرطانی: افراط در مصرف روغن پالم باعث بروز بیماری های سرطانی مانند سرطان روده، پروستات و سینه می‌شود.

6. تحریک سیستم عصبی: روغن پالم باعث تحریک سیستم عصبی می‌شود که ممکن است باعث افزایش فشار خون و تشنج شود.

7. آسیب به پوست: استفاده از روغن پالم در صابون‌ها و شامپوها باعث آسیب به پوست می‌شود.

8. تخریب محیط زیست: تولید روغن پالم باعث تخریب محیط زیست و از بین رفتن جنگل‌ها و مناطق زیست‌گاه حیوانات می‌شود.

به طور کلی، استفاده از روغن پالم باید به مقدار محدود و با توجه به نکات بهداشتی صورت گیرد. همچنین، استفاده از روغن‌های گیاهی دیگر مانند روغن زیتون و کانولا نیز پیشنهاد می‌شود.

در این ویدئو می توانید فرایند برداشت میوه درخت نخل آفریقایی و شیوه تهیه روغن پالم را در کارخانه مشاهده کنید.

حجم ویدیو: ۴۰.۰۲M | مدت زمان ویدیو: ۰۰:۰۸:۳۷ دانلود ویدیو
۳
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    سایر رسانه ها
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید