(ویدئو) چگونه با 850 گرم گردن مرغ و 650 گرم جگر مرغ یک غذای آلمانی درست کنیم؟

(ویدئو) چگونه با 850 گرم گردن مرغ و 650 گرم جگر مرغ یک غذای آلمانی درست کنیم؟

در این ویدئو یک آشپز مشهور آلمانی نحوه طبخ یک غذای خوشمزه برلینی با 850 گرم گردن مرغ و 650 گرم جگر مرغ را یاد می دهد.

کد خبر : ۱۷۹۸۵۰
بازدید : ۲۶۳۶

۲۶
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    سایر رسانه ها
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید